Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Sedat ŞEN Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Eğitim Söyleşileri etkinliğine 5 Nisan 2019 tarihinde davetli konuşmacı olarak katılmıştır. Etkinlik kapsamında Anadolu Üniversitesi’ndeki doktora öğrencileri ve akademisyenlere meta-analizin tarihçesi, özellikleri, uygulama adımları ve istatistiksel analizleri hakkında eğitimler verilmiştir. Teorik sunumu takiben bilgisayar laboratuarında CMA programı üzerinden meta-analiz uygulamaları gerçekleştirilmiştir. Etkinlik sonunda Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ABD Başkanı Prof. Dr. Yavuz AKBULUT tarafından Dr. Sedat ŞEN’e teşekkür belgesi ve plaket takdim edilmiştir.