2018 Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Engelli Aday Özel Yetenek Sınav Sonuçları için tıklayınız.

2018 Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Diğer Adaylar Özel Yetenek Sınav Sonuçları için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT 1: 17.09.2018 Pazartesi günü saat 10.00'da Müzik Eğitimi binası içindeki Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı odasında enstrüman seçimi yapılacaktır. Tüm birinci sınıf öğrencilerinin eksiksiz gelmesi gerekmektedir. Gelmeyen öğrencilerin enstrümanları kurul tarafından belirlenecektir ve değişimi olmayacaktır.  Lütfen belirtilen tarih ve saatte hazır olunuz.

ÖNEMLİ NOT 2: Fakülteye kesin kayıtlar asıl adaylar için 10-11 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Daha detaylı bilgi için özel yetenek sınav kılavuzunu inceleyiniz. Özel yetenek sınav kılavuzu için tıklayınız.