Üniversitemiz Yenişehir yerleşkesinde bulunan ve Doç. Dr. Yakup Aktaş tarafından projelendirilen spor kompleksinin iç mekanları, Doç. Dr. Emine Teker danışmanlığında tasarımlanarak öğretmen adaylarımızla birlikte çizildi ve mekan spor temalı tasarımlarla görsel açıdan renklendirildi. Öğretmen adaylarımız sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları projelere bir yenisini daha ekleyerek, hem duvar resimleri ve iç mekan tasarımlarında tematik alanlar oluşturma konusunda uygulama yaparak deneyim kazandılar hem de üniversitemizde bulunan bir mekanı daha renklendirerek sanatla yaşayan mekanlara bir yenisini daha eklemiş oldular.

Projede emeği geçen Resim-iş Öğretmenliği 4. Sınıf gönüllü öğrencilerimizden; Bedran Karabulut, Fatih Korkmaz, Ahmet Göçer, Kader Çiftçi, Mustafa Belek, Dilan İncak, Ezgi Aktaş, Berfin Aktaş, İslim Kızıldemirli, Yusuf Beklen, Damla Arıkan, Kader Uras, Elif Korkmaz’a teşekkür ediyoruz.