T.C.

HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü
Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı’nın 2018-2019 Özel Yetenek Sınav Tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

Anabilim Dalları Online Başvuru Tarihleri   Yetenek Sınavı Tarihi
Müzik Eğitimi Anabilim Dalı: 13-17 Ağustos 2018 3-5 Eylül 2018*
Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı: 13-17 Ağustos 2018 4-5 Eylül 2018

Başvuru için gerekli belgeler ve Özel Yetenek Sınavlarına ilişkin tüm bilgiler aşağıda yer alan 2018 Özel Yetenek Sınavı duyurularında yer almaktadır.

2018 Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu için tıklayınız.

2018 Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu için tıklayınız.

* Engelli Adayların sınavı için de aynı tarih geçerlidir fakat değerlendirmeleri diğer adaylardan ayrı yapılacaktır. Ayrıca sınavın her iki aşamasında da engelli adaylara öncelik verilecektir.