Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, düzenlediği programla 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene, Rektör vekili ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Deniz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenlere gösterilen saygının, topluma verilen değerin bir göstergesi olduğunun asla unutulmaması gerektiğini belirten Rektör vekili Prof. Dr. Mustafa Deniz; “Yurdumuzun her köşesinde büyük bir özveriyle çalışan ve en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın, öğretmenler gününü yürekten kutluyorum. Dünyanın her yerinde öğretmenler toplumun saygın ve fedakâr üyeleridir. Kültürümüzde de öğretmenlerimiz anne ve babalarımız kadar değerlidir. Öğretmenlik mesleğinin mesuliyeti de çok büyüktür” dedi.

Evlatlarımızın geleceği hazırlanmasında en kutsal görevi alan, her yerde ilmin ışığını saçmak için çaba sarf eden, emek ve alınteri döken tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ziya Suluyer; “Dünden bugüne görevi başında şehit olan eğitimcilerimiz başta olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şanlıurfa’mızda 27 bin öğretmenimiz var. Öğretmen ihtiyacımız her geçen yıl artmaktadır. Öğretmenler, toplumda en itibarlı, en değerli varlıklar, en iyi insanları olarak biliniyor. Örnek alınan kişiler olarak gösteriliyoruz. En iyi olabilmek için çok çaba sarf etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Bizim işimiz sadece öğretmek değil, eğitici de olmamız gerekiyor diyerek sözlerine başlayan dekan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Ciğerci; “İyi insan yetiştirebilmek lazım. Bu ülkenin milli, manevi, kutsal değerlerini öğrencilerimize aktarabilmek bizim için çok önemlidir. Size emanet edilen çocukları en iyi şekilde işleyip, memlekete, millete ve kutsallara sadık kalacak bireyler yetiştirmeniz gerekiyor” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından günün anlam ve önemi belirten şiirler okundu. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan YALÇIN tarafından hazırlanan ve Müzik Öğretmenliği öğrencileri tarafından verilen konser etkinliği ile devam etti. Konserin ardından film gösterimi ile tören sona erdi.

Program Videosu İçin Tıklayınız.

 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)