Harran Üniversitesininde partner üniversite olduğu, Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası Final Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Antalya Bilim üniversitesi, Moulay Ismail Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği “Dördüncü Uluslararası Uygulamalı Matematik Ve Mühendislik Bilimleri Sempozyumu (CMES-2019)”,

     Akdeniz Üniversitesinin ev sahipliğinde 20-22 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya/Türkiye’de düzenlenecektir. Sempozyumda Matematik ve Mühendislik alanındaki son yıllarda yapılan yenilikler ve gelişmeler tartışılacaktır. Sempozyumda ABD, İtalya, Ispanya, Romanya, Güney Amerika, Kuveyt, Almanya, İngiltere, Portekiz, Fransa, Fas, Kamerun, Mısır, Pakistan, Hindistan, İran, Çin, Tunus, Azerbeycan ve diğer ülkelerden birçok yabancı biliminsanları bildiriler sunacaktır. Sempozyumda sunulan bildirilerin çoğu Uluslararası (SCI-E, ve Alan indexli) Dergilerde ve ISBN numaralı konferans kitapçığında yayınlanacak.

     Sempozyum başkanı Prof. Dr. Hasan Bulut ve yardımcısı Doç. Dr.Hacı Mehmet Başkonuş sempozyumun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Firat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sabri Çelik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Ünal, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Peyami Battal, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talip Gül, Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile Moulay Ismail Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Hassan Sahbi’ye ve sempozyum komitesi üyelerine teşekkür ettiler.

     Ayrıca sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgiler: https://www.cmescongress.org/ sitesinden ulaşılabilecektir.

 
 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)