Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi adına Dr. Mehmet Emin USTA tarafından hazırlanan ve GAP İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “Kaynaştırma Sınıfı Öğretmenlerinin Engelli Öğrencilere İlişkin Bilinçlerinin Arttırılması” adlı proje uygulamalarını yerinde ziyaret etti. Ziyarette, Proje Koordinatörü Dr. Mehmet Emin USTA tarafından proje hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı.  Ziyaret esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerince eğitilen öğretmenlerle kısa sohbetler yaparak dezavantajlı bireylere yönelik projelerin öneminden bahsetti ve bu tür projelerin üniversitemiz tarafından bundan sonra da desteklenmeye devam edileceğini ifade etti. Proje ziyaretine Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve diğer görevliler de katıldı.