1-Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ücreti toplam 2050TL olup, 2. dönem taksidi olan 1025 TL15 Ağustos 2019- 26 Ağustos 2019 tarihleri arasında, aşağıda belirtilen banka ve IBAN numarasına yatırılacaktır. İlgili dekontun açıklama kısmında öğrencinin TC kimlik numarası ve “Formasyon 2. Taksidi” ibaresi mutlaka yer almalıdır. Ayrıca dekont alındıktan sonra dekontun üzerindeki boş bir alana öğrencinin "Adı-Soyadı" ve "Bölümü" el yazısıyla yazılmalıdır. Öğrencilerimizin banka, ATM ya da internet bankacılığı yoluyla yatırdıkları harçlara ilişkin bu dekontu 15 Ağustos 2019- 26 Ağustos 2019 tarihleri arasında Pedagojik Formasyon Birimine kendileri veya başka birisi aracılığıyla teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihler arasında şahsen veya başka biri aracığılıyla dekontunu teslim edemeyecek olan kişiler ise dekontlarını yukarıda yer alan uyarılara göre hazırlayıp dekontun görüntüsünü (okunabilir olmak şartıyla ve dekontun aslını 9-13 Eylül 2019 tarihleri arasında formasyon birimine ibraz etmek şartıyla)  formasyonharran@gmail.com  e-mail adresine belirtilen tarihler arasında göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca e-mail gönderirken konu kısmına da mutlaka "Ad-Soyad" ve "Bölüm" yazılmalıdır.  Para yatırmış olsalar bile dekontu formasyon birimine ulaştırmayanların ders kaydı yapılmayacaktır. O nedenle para yatırdıktan sonra dekontunuzu formasyon birimine ulaştırmayı unutmayınız. Ayrıca belirtilen ücreti belirtilen tarihler arasında yatırmayanların da ders kaydı yapılmayacaktır ve bununla ilgili de ek bir süre verilmeyecektir.

2-Önceki yıllardaki 2.dönem derslerinden (Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım, Özel Öğretim Yöntemleri, Öğretmenlik Uygulaması) başarısız olan öğrencilerimiz (2050TL/25=82) alacakları her 1 kredi için 82TL ödemek kaydıyla kayıtlarını yenileyebileceklerdir. Önceki yıllarda ikinci dönem kaydını yapmayan öğrencilerin kayıt yenileme ücreti ise kredi başına hesaplanmamaktadır. Bu nedenle daha önce yatırdıkları ücret baz alınarak, 2050 TL'den arta kalan miktarı yatırmaları gerekmektedir.

!!! ÖNEMLİ NOT: 17-18 Ağustos ve 24-25 Ağustos tarihleri hafta sonuna denk geldiğinden ve mesai saatleri dışında olduğu için  formasyon birimi kapalı olacağından dolayı bu tarihlerde dekont teslimi yapmak isteyenlerin dekontlarını sadece e-mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Bilginize.

Tarih Aralığı: 15 Ağustos 2019- 26 Ağustos 2019
Harç Tutarı: 1025 TL