Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Burhan AKPINAR ve Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet CİĞERCİ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Niyazi CAN ve  Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nail YILDIRIM’ı ziyaret etmiştir. Ziyarette Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesinin öğretmen yetiştirmeye yönelik geliştirmiş oldukları ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulamaya koydukları “Kuramı Uygulamaya Taşıyabilen Okuryazar Lider Öğretmen Modeli” hakkında bilgi alınmış, Modelin gerek fakültemizde gerekse bölge üniversitelerinin eğitim fakültelerinde uygulamaya konulmasına yönelik görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Ziyaretimizde bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Sayın CAN’a ve Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın YILDIRIM’a saygı ve teşekkürlerimizi sunarız.