Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği (GÖRSED), 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ‘Yılın Görsel Sanatlar Eğitimcisi Akademisyen Ödülü’nü Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Teker’e verdi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl on dördüncüsü düzenlenen program, Görsed Derneği ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle yapıldı. Covid-19 Pandemisi sebebiyle online olarak düzenlenen programın açılış konuşmalarını Görsed Onursal Başkanı Prof. Dr. Vedat Özsoy ve Görsed Genel Başkanı Prof. Dr. Levent Mercin yaptı. 
 Açış konuşmalarının ardından Yılın Görsel Sanatlar Eğitimcisi Akademisyen Ödülü, Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Teker’e takdim edildi. Dumlupınar Üniversitesi’nde çevrim içi olarak düzenlenen ödül töreninden sonra moderatörlüğünü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’ın yaptığı panele geçildi. 

‘2020  Görsel Sanat Eğitimcisi Akademisyen Ödülü’nü almaktan dolayı gururlu ve sevinçli olduğunu belirten Doç. Dr. Emine Teker;  “Öncelikle hayata sanat eğitiminin penceresinden bakarak, büyük bir coşkuyla, sanat eğitimine benden önce emek vermiş tüm meslektaşlarımı sevgi ve saygı ile anarak, tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.  Bu anlamlı günde sanat eğitimini yaşama biçimi haline getiren tüm sanat eğitimcileri için şunu vurgulamak istiyorum. Gerçek sanat eğitimcisi, öğrencisi için rol modeldir, sanat eğitimi yolunda ona ışık tutandır, gelecekte yapacağı görevin heyecanını eğitim sürecinde yaşatandır, öğretmen olarak ‘Sığınılan Liman’ olmayı öğretendir, insanı güzel olana, insanca olana merhamete davet edendir. Sanat eğitimcisi, görev yaptığı her ortamda geleceğin sanat uygulayıcılarını keşfedendir, onlara yol gösteren, kendilerini geliştirmeleri için destekleyendir. Son söz olarak; Yeryüzündeki hayat yolculuğumda beni ‘İnsani Değerlerle" yetiştiren anne ve babama, öğretmenlerime, sanat eğitimi yolculuğumda bana rehber ve örnek olan üniversite hocalarıma, başta Rektörümüz olmak üzere tüm Harran Üniversitesi ailesine, bu süreçte büyük sabır gösteren, destek olan eşime ve çocuklarıma, sanat eğitimi yolculuğunda benimle birlikte yol alan öğrettiklerimden çok öğrendiğim öğrencilerime ve beni bu ödüle değer görenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.






 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)