Üniversitemizin Eğitim Fakültesinde Pazartesi günleri saat 14:30’da “İstatistik ve Ölçme” konularının işlendiği seminerler yapılmaktadır. Yaklaşık 15 hafta sürmesi planlanan seminerlerin ilk 4 haftası Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan öğretim elemanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Yrd.  Doç. Dr. Sedat ŞEN’in istatistik sunumlarını içeren seminerlerde basit istatistik yöntemlerinden başlayarak ileri düzey istatistik yöntemleri de dâhil birçok metodolojik konu işlenecektir. İstatistik ve ölçme konularının anlatıldığı bu seminerler üniversitemiz öğretim elemanlarına açıktır. İlerleyen dönemlerde farklı fakültelerden öğretim elemanlarının da katılımları beklenmektedir. İlgilenen öğretim elemanları sedatsen@harran.edu.tr adresine e-posta atabilirler.