22-23 Temmuz tarihlerinde yapılmış olan 2017 Yaz Pedagojik Formasyon Programı Vize Sınavına giremeyen öğrencilerin mazeret sınavına girebilmeleri için en geç 01 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar sağlık sorunları, açıköğretim sınavı, Dikey Geçiş Sınavı vb. sebeplerden kaynaklanan mazeret raporlarıyla birlikte pedagojik formasyon birimine dilekçe yoluyla(şahsen)  başvurmaları gerekmektedir. Dilekçe ve mazeret raporlarıyla yapılan başvurular değerlendirildikten sonra mazeret sınavına kabul edilen kişilerin listesi 02 Ağustos Çarşamba günü web sayfamızda yayınlanacaktır ve sınavlar 05-06 Ağustos tarihlerinde ders sorumlusu hoca tarafından ders günlerinde yapılacaktır. Eğer yayınlanacak listede mazeretiniz kabul edilmiş ise 05-06 Ağustos günleri mazeret sınavına gireceğiniz ders sorumlusu hocayla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Not: Vize sınavına giremediği halde dilekçe ve mazeret raporuyla birlikte pedagojik formasyon birimine başvurmayan öğrenciler mazeret sınavına alınmayacaktır.

Önemle duyurulur.