Yükseköğretim Kurumu’nun İlahiyat Pedagojik Formasyon Programları konulu 19/07/2017 tarih ve 48969 sayılı yazısı gereği açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
  1. Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi olup, Mayıs 2017 döneminde Eğitim Fakültesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi sertifika programına kayıt yaptırmış öğrenciler 2017-2018 Akademik yılı Güz ve Bahar döneminde (2 dönem), ilgili eğitimi lisans programı içinde sıkıştırılmış olarak ve İlahiyat Fakültesi’nin açıklayacağı programa göre alacaklardır. Mayıs 2017 döneminde kayıt sırasında ödenmiş olan ücret, ilgilinin 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında ibanını belirtir dilekçe ile başvurması durumunda iade edilecektir.  
  2. İlahiyat ya da İslami Bilimler Fakülteleri’ni açıktan ya da uzaktan alan 4. Sınıf öğrencileri, bu fakültelerin mezun olmuş öğrencileri pedagojik formasyon sertifika programını daha önceki koşullarda olduğu gibi ücret karşılığı alacaklardır. Bu kapsamda Eğitim Fakültesi’ne kayıt yapmış öğrencilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.



 
 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)