2017-18 Bahar Dönemi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Ders Programı için tıklayınız.

2017-18 Bahar Dönemi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Ders Programı için tıklayınız.

2017-18 Bahar Dönemi Müzik Eğitim Anabilim Dalı Ders Programı için tıklayınız.

2017-18 Bahar Dönemi Müzik Eğitim Anabilim Dalı Ders Dağılımı için tıklayınız.

Önemli Duyuru: Ders programlarında yer alan Yabancı Dil-II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II dersleri bu dönemden itibaren hem yüz yüze eğitim şeklinde hem de uzaktan eğitim şeklinde verilecektir. Bu dersleri yüz yüze eğitim şeklinde almak isteyen öğrenciler için programda derslerin günü ve saati verilmiştir. Yüz yüze eğitim şeklinde almak isteyenler otomasyon sistemlerinden her ders için yüz yüze eğitim kısmını seçeceklerdir. Uzaktan eğitim şeklinde almak isteyen öğrenciler ise uzaktan eğitim kısmını seçeceklerdir. Bununla ilgili daha detaylı bilgi için tıklayınız. Türkçe-II Sözlü Anlatım dersi ise uzaktan eğitim kısmına dahil değildir ve kendi fakültemizde verilecektir.