10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısıyla Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı “Topluma Hizmet Uygulamaları” ve “Grafik Ana Sanat Atölye” dersleri kapsamında 15 Mayıs 2018 Salı günü Karaköprü Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde “Sanat varsa Engel Yok” Sergi ve Workshop etkinliği gerçekleştirildi.

Sergi ve workshop Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Teker öğrencileriyle birlikte “Hayallerin Engeli Yoktur” diyerek Karaköprü Özel Eğitim ve Uygulama Merkezinde bulunan yaklaşık 60 öğrenciyle beraber ortak bir Resim çalışması yaptılar, okul idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte açılan afiş sergisini gezdiler. Ayrıca çalışmaya gönüllü olarak katılan öğretmen adayları, okuldaki öğrencilerle birlikte animasyon ve dans çalışmalarının yanı sıra isteyen öğrencilere yüz boyama yaptılar. Yine öğretmen adayları Haliliye Belediyesinin gönderdiği hediyeleri de öğrencilere takdim ettiler.