2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi sonrası azami süresi dolacak olan halen aktif durumdaki öğrencilere Ek Sınav 1 hakkı verilmesine ilişkin sınav başvurusu, başvuru sonucu ilan ve sınav tarihleri takvimi

Azami Sürelerini Dolduran Öğrenciler İçin Ek-1 Sınav Duyurusu

Ek Sınav-1 Ek Sınav-1 Başvuru Tarihleri Açıklama
2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz döneminde azami süreleri dolacak öğrenciler için
12 Şubat 2024

İlgili Bölüme Başvuru

Başvuru Değerlendirme ve  İlan Tarihi
13-14 Şubat 2024
Başvurulan derslerin durumuna göre detaylı sınav programı oluşturulacak ve mesai bitiminde ilan edilecektir.
Sınav Günleri 15-16  Şubat 2024 Sınavlar; Fakülte dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

Not:
          1- Sınavlar, ilgili öğretim elemanının belirlediği gün ve saate yapılacaktır.
          2- Süresi içerisinde gönderilmeyen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
          3-Yanlış beyanda bulunduğu tespit edilen öğrencinin sınavı geçersiz sayılacaktır.
          4- Başvurudan önce Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı sayfasındaki ilgili yönergeyi okuyunuz.