3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak Eğitim Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Sınavı (saat:10:00) Osmanbey Kampüsü Merkezi Dersliklerinde (Sağlık Bilimleri Fakültesi) yapılacaktır. Sınava girecek adayların aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:

1.Adaylar Sınav Başvuru Belgesi ile sınava gelmek zorundadırlar.

2.Adaylar, aşağıda isimlerinin yer aldığı dersliklerde sınava gireceklerdir.

3.Adayların en geç saat 9:50’de sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

4.Geç kalan adaylar, sınavın başlangıcından itibaren ilk 15 dakikaya kadar sınava alınacaklardır. Daha sonra gelen adaylar hiçbir şekilde sınava alınmayacaktır.

5 .Adaylar, sınavın ilk 25 dakikasına kadar kesinlikle sınav salonunu terk edemeyeceklerdir.

6.Adaylar sınava nüfus cüzdanı, süresi geçmemiş pasaport ve sürücü belgesi ile girebileceklerdir. Bu belgelerin dışında herhangi bir belge ibraz edenler, sınava alınmayacaktır.

7 .Cep telefonu, hesap makinesi veya herhangi bir elektronik cihazla sınav salonuna girilemeyecektir (Tıbbı zorunluluktan kaynaklanan elektronik cihazlar hariç).

8.Adayların sınav salonuna kitap, dergi veya ders notuyla girmeleri yasaktır.

9.Adayların sınava gelirken kurşun kalem, silgi ve kalem açacağı getirmeleri gerekmektedir.

Kurallara uymadıkları tespit edilen adayların sınavı geçersiz kabul edilecektir.

Sınav Salonları:

Merkezi Derslik Binası 2.Kat Hemşirelik Amfi-1