Engelli aday sınav sonuçları için tıklayınız.

Diğer adaylar sınav sonuçları için tıklayınız.

Önemli hatırlatma: 2019-2020 Akademik yılında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programına, ön kayıt ve özel yetenek sınavı sistemi ile kesin kayıt hakkını kazandığı halde kayıt yaptırmayan adaylardan dolayı kontenjan açığı oluştuğunda, yedek listeden alınacak öğrencilerin aşağıda verilen bilgileri dikkate almaları gerekmektedir.

1. Asıl listeden kazananların kesin kayıtları 10-11 Eylül 2019 tarihleri arasında, mesai saatleri içinde yapılacaktır.
2. Kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra kontenjan açığı kaldığı takdirde, yedek kayıt duyurusu 11 Eylül 2019 tarihinde mesai bitiminde ilan edilecektir. Yedek listede bulunan tüm adaylar eksik kontenjandan yararlanmak için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına 12 Eylül 2019 tarihinde mesai saatleri içinde başvuruda bulunabilecektir. Yedek listesinde bulunan ve dilekçe ile başvuran adayların listesi 12 Eylül 2019 tarihinde mesai bitiminde ilan edilecektir. İlgili yedek adayların 13 Eylül 2019 tarihinde mesai saatleri içinde kesin kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Bu işlemler ile ilgili tüm duyurular www.harran.edu.tr web sitesi duyurular bölümünde ilan edilecektir.

Kesin kayıt için gerekli belgeler kılavuzda yer almaktadır.