2017-18 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Sertifika Programı için başvuran adaylara ilişkin kabul veya red durumları aşağıdaki numaralı listelerde yer almaktadır. Kesin kayıt yaptırmak isteyen adayların en geç 14 Haziran 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar gerekli belgelerle birlikte pedagojik formasyon birimine başvurmaları gerekmektedir. Kesin kayıt için gerekli belgeler ve ilk taksidin yatırılması için gerekli olan IBAN numarası/ Hesap numarası/ Banka adı ilan metninde yer almaktadır. İlan metni için tıklayınız.

1-İlan Metninde Yer Alan Kontenjan Dahilindeki Bölümler için Başvurusu Kabul Edilen Adaylara İlişkin Liste için tıklayınız.

2-İlan Metninde Yer Almayan Yani Kontenjan Dışındaki (Diğer) Bölümler için Başvurusu Kabul Edilen Adaylara İlişkin Liste için tıklayınız.

3-Başvurusu Kabul Edilmeyen veya Eksik/Hatalı Bilgi Girişi Sonucu Düzeltme Yapması Gereken Adaylara ilişkin Liste için tıklayınız. 


Not: Başvurusu kabul edilmeyen veya eksik/hatalı bilgi girişi yapan adaylar en geç 12 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine itiraz veya düzeltme için başvuru yapabileceklerdir. Bu süre zarfında başvurmayan öğrencilerin başvurusu doğrudan reddedilecektir.

!!ÖNEMLİ DUYURU!!:
*
2017-2018 eğitim-öğretim yılı formasyon eğitimi dersleri hem hafta içi hem de hafta sonu yapılacaktır. Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kayıt hakkı kazanan ve kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin hafta içi veya hafta sonu derslere katılma tercihlerini kesin kayıtta yapmış olmaları gerekmektedir. Bunun için adayların  aşağıda yer alan hafta içi- hafta sonu grupları talep dilekçesini doldurarak ve dilekçe üzerinde hafta içi ya da hafta sonu tercihlerinden birini işaretleyerek kesin kayıtta bu dilekçeyi de beraberinde getirmeleri gerekmektedir. 

*Eğer 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içinde herhangi bir resmi veya özel bir kurum/kuruluşta çalışacak olanların , geçerli bir mazeret nedeniyle hafta içi derslerine katılmak istemeyenlerin veya 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için ücretli öğretmenlik başvurusu yapacak olan kişilerin daha sonra mağdur olmamaları için  hafta sonu grubunu tercih etmeleri tavsiye edilir. Çünkü ders dönemi başladıktan sonra hafta içi-hafta sonu grup değişikliği talebi kesinlikle kabul edilmeyecek ve hiçbir değişiklik yapılmayacaktır.Önemle duyurulur.

Hafta içi - Hafta sonu grupları talep dilekçesi için tıklayınız.



 
 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)