İlimizde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İlgi Okullarının düzenlemiş olduğu ''Eğitimde Dönüşüm Atölyeleri'' Programına, Fakültemiz Sınıf Eğitimi bölümünden 76 öğrenci katılmıştır. 16 Mart 2019 Cumartesi günü yapılan atölye çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz, İlgi Okullarının öğretmenleri koordinatörlüğünde Mesleki İnovasyon, STEM, Eğitimde Teknoloji ve Masal ve Örf Atölyesi çalışmalarına katılmışlardır.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Mehmet Ciğerci atölye çalışmalarını yerinde takip etmiş ve İlgi Okulları yönetici ve öğretmenlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi almıştır. Eğitime ve fakültemize verdikleri desteklerden dolayı İlgi Okulları yönetici, öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ederiz.