Üniversitemiz Eğitim Fakültesinin proje başarılarına bir yenisi daha eklendi. Eğitim Fakültesinin “BYOD as educational method leading to improve Employability of adults with intellectual disability” adlı Avrupa Birliği projesi kabul edildi. Yürütücülüğü Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin USTA tarafından yapılacak olan ve 2 yıl sürecek faaliyetlerle engelli eğitimi konusunda farkındalık oluşturma eğitimleri, engellilerin istihdamını kolaylaştırıcı dijital programların kullanımı ve elektronik içerik oluşturma ile öğretmen eğitimi gibi konularda çalışmalar yapılacak. Proje Polonya, Makedonya, Yunanistan ve İspanya ortaklığıyla 247 bin Avro hibe desteği ile yürütülecek.