Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından yürütülen “BYOD as educational method leading to improve Employability of adults with intellectual disability” AB Erasmus KA2 projesi  Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılan toplantı ile  faaliyete başladı. Toplantıya Eğitim Fakültesini temsilen yürütücü Doç. Dr. Mehmet Emin Usta katıldı. Proje çalışmaları ülkemiz dışında Polonya, Yunanistan, Makedonya ve İspanya’dan katılımcıların iştiraki ile yürütüldü. 2 yıl sürecek proje çalışmaları ile başta zihinsel engelliler olmak üzere tüm engellilerin istihdamına katkı sağlayacak dijital materyaller geliştirilerek bu materyallerin eğitimi verilecek.