Eğitim Fakültemiz, Bring Your Own Device (BYOD) AB Erasmus Projesi kapsamında Polonya’nın Varşova şehrinde 5 ülkenin ortak olarak düzenlediği Özel Eğitim Çalıştayı ve uygulama etkinliklerine katıldı. PSONI Özel Eğitim Merkezinin düzenlediği organizasyonda, Türkiye, İspanya, Polonya, Kuzey Makedonya ve Yunanistan’dan temsilciler yer aldı. Çalıştaya, Türkiye’den Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Mehmet Emin Usta, Eğitim Fakültemizden Arş. Gör. Dr. İrfan Arıkan ve Arş. Gör. Gürkan Çetin, Öğretmen Orhan Bozbey ve  Özel Eğitim Öğretmeni Hatice Kübra Biçer katıldı. Proje yürütücüsü Arş. Gör. Dr. Zekai Ayık toplantıya online katılarak proje kapsamında oluşturulan MOOCS (Massive Open Online Courses) hakkında bilgi verdi. Programda ülkeler özel eğitim öğrencilerinin ve yetişkinlerinin mesleki yaşam eğitimleri, iş bulma becerilerinin geliştirilmesi ve bir işi sürdürebilme becerileri üzerine geliştirdikleri ürünler hakkında bilgi verdi. Ayrıca özel eğitim öğrencileri ve yetişkin bireyler ile gerçekleştirilen konuşmalar vasıtasıyla uygulamalar hakkında bireylerin görüşleri alındı. Çalıştay sonunda, bu tür uygulamaların diğer ülkelerde gerçekleştirilebilme metotları ve özel eğitim alanında işbirliklerin nasıl artırılabileceği üzerinde görüş alış verişinde bulunularak, gelecekteki yapılabilecek projeler hakkında görüşmeler yapıldı.