Eğitim Fakültemiz, Fen ve Matematik Eğitimi Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hacı Mehmet Başkonuş, MDPI kapsamındaki Fractal and Fractional dergisinin bir bölümü olan Mathematical Physics için Editor in Chief olarak atanmıştır.

Bilim insanlarını güncel problemlerle ilgili deneysel ve teorik sonuçlarını mümkün olduğunca ayrıntılı olarak yayınlamaya teşvik etmek amaçlı Fractal and Fractional dergisi, gerçek dünya problemlerinde ortaya çıkan yeni araştırma önerileri ve araştırma fikirleriyle ilgili makaleleri özellikle kabul etmektedir. Hesaplamaların ayrıntılarını ve deneysel prosedürleri içeren elektronik dosyalar ek materyal olarak saklanmaktadır.

87 adet Editorial Board Üyesi ve 9 adet ise Editor in Chief bulunan Fractal and Fractional dergisi Q1 kategorisinde 3.577 Impact Factor’e sahip ve Uluslararası SCI-E kapsamında taranan prestijli bir dergi olup alanında bilime önemli katkılar sağlamaktadır. Söz konusu bu başarısı için ULAKBIM 2022 yılında bu dergide yayınlanan makaleler için ödül vermektedir. 

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

https://www.mdpi.com/journal/fractalfract/announcements/4376    


 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)