Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, “Eğitim Fakültesi Seminerleri” kapsamında uluslararası seminerler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, 4 Aralık 2019 da birinci seminer sunumu Morocco’dan Prof.Zakia Hammouch tarafından “New Numerical Investigastions for Solving Problems with fractional -Order Derivatives” başlığı ile, ikinci seminer sunumu ise 17 Mayıs 2022 tarihinde yine Morocco’dan Prof.Zakia Hammouch tarafından “Modeling analysis and numerical simulation for some problems arising in fluids dynamics and heat/mass transfer” başlığı ile ve üçüncüsü ise 02.11.2022 tarihinde Hindistan’dan Ms.Neha Trivedi tarafından “The mathematical study of stress analysis of an edge crack under time harmonic wave disturbance for different material structures” başlığı ile gerçekleştirilmiştir.  

Üçüncüsü Fen Edebiyat Fakültesi, Küçük Amfi de gerçekleştirilen seminere, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sevilay KIRCI SERENBAY, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof.Dr.Tanfer TANRIVERDİ, Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Hacer ŞENGÜL KANDEMİR ve öğretim üyelerimizden Prof.Dr.Aydın İZGİ, Prof.Dr.Haydar ALICI, Doç.Dr.Ahmet TUMBUL, Dr.Öğr.Üyesi Ecem ACAR, Dr.Öğr.Üyesi Işıl BOZKURT, Arş.Gör. Ömer Faruk BOYUN, Arş.Gör. Harun ÇİÇEK ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. 

Üniversitemizin ve kültürümüzün uluslararası platformlarda daha fazla yer alması hem öğrencilerimizin hem de akademik anlamda yapılacak çalışmaların literatürde daha fazla yer alması bakımından büyük öneme sahip olan bu seminer serilerinin başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ederiz. 










 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)