17.03.2023 tarihi itibariyle güncellenmiştir.

Sınıf Öğretmenliği Programı için tıklayınız.
İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı için tıklayınız.
Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı için tıklayınız.
İngilizce Öğretmenliği Programı için tıklayınız.
Müzik Öğretmenliği Programı için tıklayınız.
Resim-İş Öğretmenliği Programı için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT 1: Öğretmenlik uygulaması dersi staj uygulaması 13 Mart Pazartesi itibariyle başlamaktadır.  Staj başlangıç günleri bölümlere göre farklılık gösterdiğinden öğretmenlik uygulaması dersi için staj okulunuzu-danışmanınızı ve uygulama öğretmeninizi öğrenmek ve detaylı tarih bilgisi için üst menüde yer alan "Bölümler" kısmına tıklayıp ilgili bölümün web sayfasındaki staj listesi duyurusunu inceleyebilrsiniz.

ÖNEMLİ NOT 2: Listede ismi olup herhangi bir sebepten dolayı başvurusunu iptal etmek isteyen öğrencilerin 16 Mart Perşembe gününe kadar şahsen veya egitimfakultesi@harran.edu.tr e-posta adresine iptal dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde staj ile ilgili yaşanabilecek mağduriyetten Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.