17.03.2023 itibariyle başvuru bittiğinden özel öğrenci başvuru sonuçları listesi güncellenmiştir. Bilginize.

2022-2023 Bahar Dönemi Fakültemizde Öğretmenlik Uygulaması Dersi Bulunmayan Programlara Yapılan "Öğretmenlik Uygulaması-2" Dersi Özel Öğrenci Başvuru Sonuçları için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT 1: Öğretmenlik uygulaması 20 Mart Pazartesi itibariyle başlayacaktır. Bilginize.

ÖNEMLİ NOT 2: Listede ismi olup herhangi bir sebepten dolayı başvurusunu iptal etmek isteyen öğrencilerin 16 Mart Perşembe gününe kadar şahsen veya egitimfakultesi@harran.edu.tr e-posta adresine iptal dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir. Aksi taktirde staj ile ilgili yaşanabilecek mağduriyetten Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.