2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları için tıklayınız.

NOT: Asıl listeden kazananların kesin kayıtları 04-05 Eylül 2023 tarihleri arasında  Harran Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Osmanbey Yerleşkesinde yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Adayın 2023 TYT Sonuç Belgesi

2- Adayın mezun olduğu okuldan aldığı Lise Diplomasının aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi'nin aslı. (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz)

3- Nüfus Cüzdanı fotokopisi. (Aslı ve fotokopisi) (Adaylar, fotoğraflı nüfus cüzdanının aslını ve fotokopisini birlikte getireceklerdir. Bu belgenin fotokopisi kayıt bürosunda onaylanarak kabul edilecektir.

4- Kesin kayıt tarihi itibari ile erkek adayların bağlı bulunduğu askerlik şubelerinden askerlikle ilgili kayıtlarında sakınca olmaması gerekmektedir. Kesin kayıtlar, Harran Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat edilerek yapılacaktır. Kayıt yaptıran adayların kaydını sildirmesi halinde lise diploması dışındaki evrakları iade edilmeyecektir.