Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Öğretmenliği 4. Sınıf Öğrencileri tarafından hazırlanan Görsel Sanatlar Final Sergisi Osmanbey Yerleşkesinde açıldı. Görsel Sanatlar Öğretimi dersi kapsamında danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Emine TEKER’in yaptığı sergide, öğrencilerin ders kapsamında yaptıkları uygulamalar sergilendi. Sergide ilkokul kademesine yönelik öğretmen adayları tarafından yapılabilecek tekniklerden yaprak baskı, ip baskı, patates baskı, eva baskı, pastel kazıma tekniği, kağıt vitray, ebru tekniği, taş ve tabak boyama ile maske uygulamalarına yer verildi. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Fuayesindeki açılışa Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih CİĞERCİ, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç Dr. Hatice Kübra KUZUCANLI, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.