TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Programı 2023/2. Döneminde öğretmen adaylarımız tarafından hazırlanan ve  fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sedat ŞEN’in akademik danışmanlıklarını yaptığı 3 projemiz desteklenmeye değer görülmüştür. “Resim Eğitimi Etkinliğinin 7-15 Yaş Arasındaki Lösemi Tanısıyla Mücadele Eden Çocukların Kaygı Düzeyleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi” adlı projede görev alan Resim-İş Öğretmenliği Bölümü  öğrencileri (Tuba KARDAŞ, Seher ÇAĞIR, İnci BÜYÜKTURAN, Melike BİTER, Esma ÇELİK) ile “Sınav Kaygısının Üniversite Öğrencileri Üzerindeki Fiziksel ve Psikolojik Etkileri” adlı projede görev alan Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri (Rukiye YENER, Leyla ÇELEBİ, Ercan İRGEN, Bilal TAŞOLUK) ve “İlkokul Düzeyindeki Öğrencilere Teknoloji İle Birlikte Gelişen ve Ortaya Çıkan 21.Yüzyıl Meslek Gruplarının Tanıtılması” adlı projede görev alan Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerini (Fatma Zehra ASLAN, Dilara DİNÇOĞLU, Hatice ÇOBAN, Tuba ÖZCAN) ve fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr. Sedat ŞEN'i bu başarılarından dolayı kutluyoruz.