Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Burhan AKPINAR, Dekan Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Mahmut Işık ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatih Mehmet CİĞERCİ, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER’i makamında ziyaret etmişlerdir. Ziyarette Fakültemiz olarak İl Milli Eğitim Müdürümüze yeni görevinde başarı temennileri sunulmuş olup, şehrimizin eğitim-öğretimindeki durumu ve sorunları ele alınmış, ilimizde eğitim-öğretim kalitesinin artırılması ve sorunların çözümleri konusunda istişarede bulunulmuştur. İl Milli Eğitim Müdürümüze yapılacak işbirliklerinde Üniversitemiz ve Fakültemiz olarak her türlü desteği vereceğimiz belirtilmiştir. Sayın YAPICIER yapılacak çalışmalarda Üniversitemiz ve Fakültemizin vereceği tüm destekten ötürü memnuniyetlerini dile getirmiştir.