Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalının açmış olduğu Yaz Öğretimi programının ön kayıtlarında alınan talebe göre aşağıda yer alan dersler açılacaktır.

1.Genel Fizik-1
2.Genel Kimya-1
3.Genel Matematik-1
4.Genel Fizik-2
5.Genel Kimya-2
6.Genel Matematik-2
 
NOT-1: Ön kayıtta öğrencilerin talep ettikleri derslere göre ders programı yapılacak olup, eğer ön kayıtta seçtiği derslerden fazla veya farklı ders seçilirse, böyle değişim yapan öğrencilerimizin ders programında ders saati çakışması olabilir. Yaz okuluna devam zorunluluğu olduğu için olası çakışmalar derslere devam durumunuzu etkileyebilir. Bu yüzden ön kayıtta talep ettiğiniz seçimleri değiştirmemeniz tavsiye edilir.

NOT-2: Harran Üniversitesi öğrencisi olmayan öğrenciler kayıt işlemlerini yapabilmek için ilk önce geçici öğrenci numaralarını alması gerekir. Bu geçici numaralar kesin kayıt döneminde Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerinden bizzat gelinip alınması gerekir. Öğrenci numarası alındıktan sonra, otomasyon sisteminden ders seçimi ve kaydı yapılacak (bu işlem de Öğrenci İşlerinden öğrenilebilir) daha sonra da ücret yatırılacaktır.

NOT-3: Yaz okulu ücretini yatıran bütün öğrencilerimiz, yatırıldı makbuzunu öğrenci işlerine getirmeleri gerekmektedir. Yaz okulu ücretini yatıran bütün öğrencilerimiz, yatırıldı makbuzunu öğrenci işlerine getirmeleri gerekmektedir.



 
 




 

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

 

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)